Flickr

Flickr is een foto's delende gemeenschap die u een gemakkelijke manier biedt om foto's te posten en online te delen en zinvolle metadata en commentaren aan foto's toe te voegen. U hoeft niet geregistreerd te zijn om publieke foto's op Flickr te zoeken en te bekijken, u moet echter wel een geregistreerd lid van Flickr of Yahoo zijn om te posten.

Account- informatie

  • In Profile Privacy, kunt u controleren wie verschillende delen van uw profiel kan zien, met inbegrip van e-mailadres, IM-namen, echte naam, en huidige woonplaats.
  • In uw Account Settings, kunt u tevens foto's verbergen of uw profiel voor zoeken op flickr.com evenals voor zoeken op sites van derden die gebruik maken van de Yahoo API, met inbegrip van Yahoo Image Search.

Informatievergaring en gebruiksbeleid

  • In uw Privacy Settings, kunt u ervoor kiezen om uw foto's standaard toegankelijk te maken voor iedereen, de toegang te beperken tot een beperkt aantal andere Flickr gebruikers, of deze foto's privé te houden zodat alleen u er toegang toe heeft. Op elke fotopagina vindt u tevens meer gedetailleerde controlemogelijkheden om elke foto-instelling te wijzigen.
  • Reclames die u getoond worden kunnen betrekking hebben op tekstinformatie, zoals metadata en berichtjes, die verband houden met de foto die u ziet, of de zoekterm die u heeft ingetoetst.

Locatie-informatie en delen

  • Als u een foto met geografische gegevens uploadt (bijv. vanaf een mobiel toestel) of handmatig uw foto geotagt, kan de locatie van de foto worden getoond op een map.
  • U kunt tevens uw geopreferences instellen, om te beslissen wie de locatie van uw foto's standaard kan zien. Verder kunt u de geopreferences instelling wijzigen bij bepaalde foto's door te klikken op de map rechts van elke foto.

    EXIF Data
    • U kunt er voor kiezen een link te verbergen door EXIF data te tonen voor foto's of een video die u uploadt. De link toont, als hij te gebruiken is, al uw individuele fotopagina's, en vermeldt het merk & model van de camera die u gebruikt hebt om de opname te maken. Tenzij u EXIF data op uw camera of toestel uitschakelt of ze verwijdert van de foto voordat u die uploadt naar Flickr, ontvangt Flickr EXIF data en slaat die op, maar hij zal die informatie niet tonen als ze verborgen is.
    • Sommige camera's kunnen GPS (locatie-) coördinaten in de EXIF header van een foto opslaan. Als u dat wilt kan uw Flickr die data importeren en gebruiken om uw foto's in uw map te plaatsenautomatically.
    Geofences
    • Een geofence is een hotspot op een kaart die speciale standaard geoprivacy instelliingen heeft. Die zijn nuttig voor locaties zoals "thuis" of "school" die u meer privé wilt maken dan uw globale standaard. Klik op here om uw geofences te creëren.

Informatie delen en openbaarmakingsbeleid

  • In uw Privacy Settings, kunt u ervoor kiezen om uw foto's standaard toegankelijk te maken voor iedereen, de toegang te beperken tot een beperkt aantal andere Flickr gebruikers, of deze foto's privé te houden zodat alleen u er toegang toe heeft. Op elke fotopagina vindt u tevens meer gedetailleerde controlemogelijkheden om elke foto-instelling te wijzigen.
  • U kunt uw account linken met Facebook, Twitter, Tumblr, of andere sites om uw foto's rechtstreeks te linken met andere social sharing sites en blogs.
    • Uw Guest Pass historie stelt u in staat gastenpassen te beheren die u hebt gecreëerd om uw foto's met anderen te delen.
  • Op de desktop Flickr experience kunt u bepaalde Yahoo apps (met inbegrip van Aviary, ImageKind, en Moo) verschillende niveaus of toestemmingen geven om te interageren met uw account om hun voordeel te doen met zaken als foto-editing tools. Als u wilt stoppen met het gebruik van een van deze apps en uw toestemming wilt herroepen, klikt u op de"Remove Permission" link onder “sharing and extending” op uw account pagina en verwijdert u die toestemming.

Beleid ten aanzien van uw bevoegdheid om informatie te updaten of deleten

  • U kunt individuele foto's deleten die u op Flickr heeft door de foto's te selecteren die u wenst te deleten, en dan op de delete-button te klikken. Of u kunt groepen foto's deleten met gebruikmaking van batchoperaties.
  • Bekijk uw Flickr account informatie om uw profiel, standaard privacyinstellingen voor foto's te redigeren, enz.

Communicatie

Andere

Deze pagina beschrijft het huidige Yahoo beleid ten aanzien van deze speciale service. Deze informatie kan veranderen als Yahoo deze service herziet door het toevoegen of verwijderen van eigenschappen of het gebruik maken van andere service providers. Om te ontdekken hoe Yahoo uw persoonlijke informatie behandelt, kunt u onzePrivacy Policy bekijken.

Yahoo


Als je wilt weten hoe Yahoo met je persoonlijke gegevens omgaat, lees je ons privacybeleid. Op deze pagina staat een beschrijving van de praktijken van Yahoo met betrekking tot dit product of onderwerp. Aangezien Yahoo functies kan toevoegen of verwijderen, kan de informatie op deze pagina aan verandering onderhevig zijn.

Afmelden voor afgestemde advertenties

Ontvang je liever geen advertenties op basis van je interesses? Lees meer informatie over de mogelijkheid om je af te melden voor op interesses afgestemde advertenties die door Yahoo worden getoond.

  • oath